Novi singl „Soulkrafta“ sa Ras Em-Si Binom za mikrofonom

Jedan od najznačajnijih rege sastava na Balkanu, „Soulkraft“, objavio je novi singl "Boots Tracks”. Svetska rege zvezda Ras Em-Si Bin ovim singlom predstavlja se publici kao novi pevač grupe.

Na poziv benda „Soulkraft“, Ras Em-Si Bin je proveo dve nedelje u Beogradu u decembru 2017. i tom prilikom snimio je 15 novih pesama. Muziku potpisuju gitarista Slobodan Đukić i klavijaturista Vladimir Krkljuš,  ujedno i producent albuma, dok je Ras Em-Si Bin autor tekstova.

Snimanje je obavljeno u studiju „Blejz“ u Beogradu. Prezadovoljan kvalitetom i potencijalom saradnje, Ras Em-Si Bin je odlučio da postane trajni i ravnopravni član „Soulckafta“. 

„Očekujem da će ovaj album biti jedan od najboljih rege albuma na svetu“, rekao je Ras Em-Si Bin u izjavi za beogradski portal Gle.

„Velika nam je čast i zadovoljstvo što je Ras Em-Si Bin član našeg benda. Rad sa njim u studiju bio je veoma kreativan i intenzivan. Sada sa nestrpljenjem očekujemo koncerte“, izjavio je bubnjar grupe, Dejan Utvar.

Boots Tracks je prvi singl i spot, koji najavljuje novi album, koji će u maju 2018. objaviti "Ammonite Records". Spot su snimili Pjetro Koanini u Njujorku, Vrtke Lazarević i Vladimir Dražić u Beogradu. Montažu spota obavio je Milan Jakonić. Prateće vokale u pesmi Boots Tracks otpevala je Kristina Kovač.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво