„Ateist rep“ na evropskoj turneji

Novosadski bend „Ateist rep“ sviraće tokom aprila u Slovačkoj, Austriji, Nemačkoj i Češkoj. Na turneji pod nazivom "No Borders Tour", za 18 dana održaće 12 koncerata.

„Атеист реп“ на европској турнеји „Атеист реп“ на европској турнеји

Legende domaćeg pank-roka prvo će gostovati u Bratislavi 13. aprila, u klubu "Musicat", u okviru eks-Ju žurke, dan kasnije nastupiće u bečkom klubu "Das Bach" u društvu rovinjskog benda „Titos bojz“, posle čega sledi devet koncerata u nemačkim gradovima.

U toj zemlji će svirati sa više interesantnih bendova.

U gradu Švebiš Gmind deliće binu sa grupom "Nothington" iz San Franciska i "Western Settings" iz San Dijega, u Hamburgu sa holandsko-nemačkim pank-rok tročlanim sastavom „Bambiks“, a u Štutgartu će svirati sa dugogodišnjim prijateljima grupama "Defenders of the Universe" i "The Higgins", iz Nemačke.

Turneju će završiti 30. aprila u češkom gradu Brno.

„Ateist rep“ iza sebe ima dve evropske turneje, a do sada su nastupali u Engleskoj, Švajcarskoj, Nemačkoj, Austriji, Češkoj, Mađarskoj i Rumuniji.

Po povratku u Srbiju, „Ateist rep“ će proslaviti 29. rođendan koncertom u Beogradu, u „Barutani“ 19. maja, na kojem će svirati samo pesme sa prva tri albuma: Maori i crni Gonzales (1993), Ja eventualno bih ako njega eliminišete (1995) i II liga zapad (1998).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи