Novi singl australijske grupe "5 Seconds of Summer"

Poznata australijska grupa "5 Seconds of Summer" vraća se na scenu sa novim singlom "Want You Back". Nakon što su godinu i po dana promovisali svoje uspešno drugo studijsko izdanje "Sounds Good Feels Good", sastav je prethodnu godinu proveo u Los Anđelesu, gde su osmišljali i snimali novi album, čije se objavljivanje očekuje tokom godine.

Nova pesma Want You Back predstavlja prvi singl, a producirao ju je Endru Goldstin – producent koji je sarađivao sa izvođačima kao što su „Linkin park“, Demi Lovato, Selin Dion, Selena Gomez...

„Napokon, prošlo je tri godine od našeg poslednjeg albuma i spremni smo da podelimo novu muziku sa svetom. Proveli smo pet godina na turnejama, kada je bilo vreme da se pronađemo kao individue, a sad se vraćamo jači i povezaniji nego ikada. Ove pesme nam znače sve na svetu i nismo se suzdržavali pišući ih i snimajući album. Mnogo vežbamo za nastupe i jedva čekamo da se vratimo na turneju, i ponovo se povežemo sa našim obožavaocima“, kažu članovi grupe.

"5 Seconds of Summer" (5SOS) predstavlja jednu od najuspešnijih muzičkih grupa u proteklih nekoliko godina – prodala je više od šest miliona albuma širom sveta i ima više od milijardu strimova na Spotifaju.

Uz objavu novog singla i najavu dugo očekivanog albuma, australijska grupa je najavila i turneju "5SOS3", u sklopu koje će održati 26 nastupa, od Švedske, preko Francuske i Italije, pa sve do Brazila.

Novi singl Want You Back, dostupan je srpskoj publici u digitalnom obliku putem servisa Dizer i Gugl plej.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи