„Dubioza kolektiv“ u svom rijalitiju

Publika širom regiona navikla je da su momci iz popularnog benda „Dubioza kolektiv“ puni iznenađenja, ali ovog puta ostavljaju obožavaoce bez daha – u svom „Rijalitiju“.

„Дубиоза колектив“ у свом ријалитију „Дубиоза колектив“ у свом ријалитију

Članovi „Dubioza kolektiva“ sviraju na sceni popularnog šou-programa za predstavljanje talentovanih, dok publika u transu vrišti, a žiri sastavljen od poznatih lica negoduje i pritiska dugmiće za eliminaciju.

Malo ko je očekivao da se nađu u rijalitiju. Ipak, ovo nije običan rijaliti.

Šta se sa bendom desilo u ovom okruženju, možete pogledati u spotu za pesmu Rijaliti, čiji je autor Toni Huml, majstor animacije koji je već radio sa „Dubiozom“ na spotu za numeru Kažu.

„Ovaj muzički spot sadrži nepristojne animirane i opjevane situacije te ga zbog svog sadržaja ne bi trebao gledati nitko“, upozoravaju momci iz benda na samom početku video-klipa.

„Dubioza kolektiv“ održaće samostalni koncert u Beogradu, na stadionu Tašmajdan, 30. juna.

Ulaznice za koncert prodaju se po ceni od 1.400 dinara za parter, odnosno 1.600 za tribine.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво