Koncert Braće Teofilovića u Zvezdara teatru

Etno akapela duet Braća Teofilovići, Ratko i Radiša, održaće koncert 29. marta u Zvezdara teatru, najavili su organizatori. Na repertoaru će se smenjivati njihove stare i nove pesme iz zapadne i istočne Srbije, sa Kosova i iz Makedonije.

Publika će na koncertu imati prilike da čuje i neke neobjavljene pesme Braće Teofilovići, ali i neke do sada neobjavljene numere. Teofilovići kao i uvek na beogradskim koncertima obećavaju i specijalnog gosta, čije će ime biti iznenađenje.

„Tražeći novi prostor i scenu učinilo nam se da je trenutno Zvezdara teatar odlična pozornica za nas, pre svega zbog odlične organizacije samog teatra, ali i zbog scene koja ima optimalan broj mesta za jedan ovakav događaj. Pozorišna publika je drugačija od koncertne, ali mislim da sa našom muzikom možemo da objedinimo nešto zajedničko i za publiku i za nas“, rekao je Ratko Teofilović pred beogradski koncert.

Od Antičkog amfiteatra u Ohridu, preko bečke Koncerthause, pa do Kenedi centra u Vašingtonu, brojnih festivala na Korzici, u Švajcarskoj, Nemačkoj, Ratko i Radiša su svoju jedinstvenu muzičku interpretaciju predstavili širom sveta, a muzička kritika im je između ostalih dodelila epitete „glasovi stoleća“ i „umetničke ikone“.

Martovski koncert u Zvezdara teatru biće prilika da se ponovo susretnu sa domaćom publikom, koja će čuti neke od dobro poznatih numera iz bogate diskografije ovih umetnika, koji su svoj debi album objavili pre 20 godina.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво