Koncert Tomija Emanuela pomeren za petak

Saosećajući sa ljudima u Srbiji, poznati australijski gitarista Tomi Emanuel odlučio je da ne otkazuje koncert zakazan na dan sahrane patrijarha Pavla, već da ga pomeri za jedan dan.

Koncert gitariste Tomija Emanuela u beogradskom Domu sindikata pomeren je za jedan dan zbog sahrane patrijarha Pavla, i biće održan u petak 20. novembra, saopštio je organizator, "Gitar art festival".

"Australijski umetnik izrazio je svoje saosećanje sa ljudima u Srbiji i odlučio da ne otkaže beogradski koncert, već da ga pomeri za dan. Iako bez mogućnosti za odmor posle beogradskog nastupa, Emanuel će na sledeći koncert u Slovačkoj ipak stići na vreme", navodi se u saopštenju "Gitar art festivala".

Koncert će početi u 20 sati, a karte za njega i dalje se prodaju na blagajnama Doma sindikata i Bilet servisa po cenama od 2400, 1800 i 1200 dinara.

Sve kupljene ulaznice, kao i ulaznice koje se još prodaju sa odštampanim prvobitnim datumom (19. novembar), važiće i za 20. novembar.

"U slučaju da neko nije u mogućnosti da dođe na koncert Tomija Emanuela 20. novembra, kupljene ulaznice može da vrati putem poziva na telefon kancelarije 'Guitar Art' festivala 011/2769-840 od 11 do 16 časova ili mejlom na info@gaf.rs", navodi se u saopštenju.

Emanuelov koncert najava je za 11. izdanje "Gitar art festivala" koje će biti održano u februaru 2010. godine.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи