Spektakl na „Si staru“ – Dimitri Vegas i Lajk Majk

Nakon što su 2016. osvojili „Egzit“, već godinama najbolje rangirani svetski di-džej dvojac, Dimitri Vegas i Lajk Majk, prirediće spektakularni šou na ovogodišnjem festivalu „Si star“!

Belgijanci grčkog porekla na najpoznatijoj „Di-džej mag top 100 listi“ poslednjih par godina su drugoplasirani, odmah iza nedodirljivog Martina Geriksa, a pre samo tri godine bili su na samom vrhu liste.

Sa jednim prvim i čak četiri druga mesta na spomenutoj listi, u prethodnih pet godina ostavili su iza sebe imena kao što su Tijesto, Armin van Buren, Kelvin Haris, Avići i mnoge druge.

Kultni status doneo im je titulu domaćina na čuvenom festivalu EDM „Tumoroulend“ (Tomorrowland), gde njihovi nastupi predstavljaju audio-vizuelni vrhunac belgijskog festivala.

Oborili su i nemački rekord za najveći elektronski solo nastup, uz 45.000 oduševljenih posetilaca, a brzinom prodaje karata u rodnoj Belgiji sa 60.000 prodatih ulaznica u tri dana prestigli su čak i rekorde koje su pre njih držali "U2" i Madona! Da će se i za „Si star“ tražiti karta viška, govori i to da je neposredno pred njihov nastup na „Egzitu“ 2016. godine bio dostignut i pun kapacitet.

Publiku „Si stara“ oduševiće svojim velikim hitovima Tremor, The Hum, Complicated, te Melody, koja je 2016. postala i službena himna belgijske fudbalske reprezentacije. Poznati su po saradnji sa najvećim svetskim zvezdama kao što su Dejvid Geta, Martin Geriks, Afrodžek i Diplo, a osim autorskih pesama, ovaj svestrani dvojac privlači remiksima gde beleže saradnju sa džinovima poput Vikenda, Mejdžor Lejzera, Kelvina Harisa i mnogim drugim.

Uz njih, sarađivali su sa favoritima trenutne svetske produkcije, a remiksom prepoznatljive filmske teme He's A Pirate Hansa Cimera našli su se i na saundtreku poslednjeg nastavka bioskopskog hita Pirata sa Kariba.

Na „Si star“ stiže i tajnoviti belgijski ženski di-džej Maten (MATTN), čija karijera u poslednjih nekoliko godina raste velikom brzinom, a odnedavno je i supruga Dimitrija Vegasa.

Njena specifična kombinacija andergraund i mejnstrim zvuka čini je savršenim izvođačem na najraznovrsnijim događajima, od festivala "Creamfields UK", "Sunburn" i mnogih drugih, do ekskluzivnih dvorana kao što su "VIP Room" u Sen Tropeu i "White" u Dubaiju.

Sva elektronska porodica pridružiće se već potvrđenim zvezdama u umaškom kompleksu „Stela Maris“ od 24. do 27. maja. Jedan od najboljih koncertnih bendova današnjice "Hurts", veliki hitmejker Robin Šulc, londonski trio „Disajpls“, te francuski dvojac „Ofenbah“ strana su imena kojima se priključuju „oldskul“ ikone „Tram 11“, Edo Maajka sa bendom, Sajsi Em-Si, omiljeni dalmatinski „Dječaci“ i vatreni Splićanin Krešo Bengalka.

Trenutno su u ponudi festivalske ulaznice po poklon ceni od 4.400 dinara, što je 50 odsto od finalnog iznosa, a prodaju se onlajn putem sajta „Egzita“, kao i direktno u mreži „Gigstiksa“.

VIP gold ulaznica ostaje po nepromenjenoj ceni 12.000 dinara, a „Si star“ nudi i dve vrste kampovanja, „premijum“ i „premijum plus“, obe sa četiri zvezdice po ceni od 3.600, odnosno 4.200 dinara. „Egzitova“ turistička agencija nudi i pakete koji, uz ulaznice, nude brojne druge opcije za smeštaj i prevoz do Umaga.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи