Poslušajte ovde album "Blood", novo izdanje grupe „Raj“

Nakon veoma uspešnog debitantskog albuma "Woman", grupa „Raj“ predstavila je dugo očekivano studijsko izdanje "Blood" i spot za pesmu "Count To Five".

Novi album prethodno je najavljen pesmama Please, Taste, Song For You i Count To Five, za koju je objavljen i video-klip sniman u Berlinu, Tokiju, Moskvi, Gani, Los Anđelesu, kao i nacionalnom parku „Džošua tri“.

„Sniman na šest različitih lokacija širom sveta, video-spot za pesmu Count To Five slavi univerzalni jezik muzike i plesa“, objašnjava frontmen, kanadski pevač Majkl Miloš i nastavlja: „Rekli smo svakoj plesačici da se snimi u svojoj domaćoj atmosferi kako bi mogli da doživimo njeno iskustvo“.

Miloš kaže kako je sastav proteklih nekoliko godina proveo na turneji „prevodeći“ album Woman iz studijskog projekta u lajv iskustvo, dok je sa novim izdanjem priča potpuno suprotna – „muzika i zvukovi nastali su organski i stvoreni su za nastupe“.

Novo studijsko izdanje nasledilo je već pomenuti album Woman iz 2013. godine i donosi 11 pesama koje je napisao i producirao Miloš.

Dok debitantski album govori o romantici, novo izdanje je kolekcija pesama koje govore o periodu kada jedna veza prestaje, a druga počinje. Prekid veze nije bio jedini okidač za stvaranje novog izdanja.

Naime, originalni saradnik, danski producent Robin Hanibal, napustio je projekat „Raj“ i  odlučio da ne nastupa sa ostatkom grupe.

Frontmen Miloš je pisao o ličnim i profesionalnim prekretnicama, a kada je došlo vreme za snimanje novog albuma, obratio se svojim saradnicima kako bi pronašli prirodan zvuk spreman za izvođenje uživo.
 
Album Blood je u Srbiji dostupan u digitalnom obliku preko servisa Dizer i Gugl plej.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво