Odloženi koncerti Lea Martina i Aleksandre Radović

Proslava 40-godišnjice karijere Lea Martina u Domu sindikata i solistički koncerti Aleksandre Radović u Centru „Sava“ odloženi su zbog tronednevne žalosti.

Beogradski koncerti Lea Martina i Aleksandre Radović, zakazani za 16, odnosno, 18. novembar, odloženi su za kasnije datume zbog trodnevne žalosti (16, 17, i 18. novembar) koja je proglašena zbog smrti patrijarha Pavla.

Koncert pevača zabavne muzike Lea Martina, nazvan "Odiseja", na kome proslavlja 40 godina umetničkog rada, umesto 16. novembra biće održan 23. novembra, rečeno je danas agenciji Beta u Domu sindikata.

Aleksandra Radović je odložila oba svoja koncerta, zakazana u "Sava" centru, rekao je Beti prvi čovek kulturnog programa te institucije, Vuk Žugić.

Prema njegovim rečima, koncert Radovićeve od 18. novembra pomeren je za 19. novembar, a drugi koncert koji je trebalo da bude održan 19. novembra odložen je za 1. decembar.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво