Povratak Bele Torn na pop scenu

Posle mlakog prijema njenog singla "Call It Whatever" 2014. godine, mlada glumica Bela Torn povukla se iz muzičkog sveta. Sada je, međutim, odlučila da ponovo pokuša da se izbori za svoje mesto na pop sceni.

Повратак Беле Торн на поп сцену Повратак Беле Торн на поп сцену

Tokom 2017. godine američka glumica pokazala je interesovanje da se ponovo okuša kao pevačica, piše muzički portal Idolator. Bela Torn je najpre gostovala u pesmi i spotu Just Call američkog di-džeja poznatog kao Prins Foks.

Zatim, početkom novembra, pojavljuje se u spotu Lijama Pejna Bedroom Floor.

Ohrabrena uspehom u ove dve saradnje, 20-godišnja Amerikanka pripremila je singl Burn So Bright. Reč je o pesmi koja se može čuti u filmu Midnight Sun.

Prvi utisci su pozitivni i pohvale pljušte sa svih strana pa može da se očekuje da će Bela uskoro predstaviti i spot za pesmu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво