Poslušajte Bornsov novi album "Blue Madonna"

Po završetku promocije prethodnog albuma "Dopamine", američki pevač Borns je započeo idejni proces koji je sada rezultirao fascinantnim izdanjem "Blue Madonna".

Dopamine je postao svojevrsna indi-pop senzacija, sa hitovima poput American Money i Electric Love koji su dominirali svetskim radio-stanicama.

Borns sebe već godinama naziva „futurističkim članom grupe 'Bič bojs'“, a ovo poređenje se na novom izdanju i čuje.

Blue Madonna je album koji je ispunjen momentima psihodelične pop euforije, vokalnih egzibicija i emotivne otvorenosti.

Na I Don't Want U Back, Borns se miri sa krahom veze koja se pokazala štetnom, dok mu se na God Save Our Young Blood pridružuje Lana del Rej koja se u potpunosti uklapa sa atmosferom albuma.

U intervjuima o kreativnom procesu stvaranja albuma Blue Madonna, Borns je rekao da je besmrtnost bila centralna ideja vodilja svih 12 numera.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи