Zbirka opuštajućih melodija "Music for Mindfulness"

Hladno je, sneg je izgubio kratkotrajnu čar koju ima u pretprazničnom periodu, i radni dani deluje duže. U momentu kada mislite da Vam jedino preostaje žudnja za završetkom radnog dana, stiže spas u vidu izdanja "Music for Mindfulness".

Više od tri sata opuštajuće muzike stvara idealnu atmosferu za meditaciju, što kao rezultat može imati javljanje želje da provedete još koji minut u kancelariji.

Music for Mindfulness, navode u Juniverzal mjuziku, višesatna je kolekcija umirujuće muzike koja će slušaocu pomoći da se apsolutno relaksira i prepusti sopstvenim čulima. Pažljivo skrojena za trenutke razmišljanja, meditacije i spiritualnosti, ova zbirka slušaoce vodi na putovanje do totalne relaksacije.

Album se sastoji od fascinantnog spoja klavirske i horske muzike, sa savremenim delima najcenjenijih umetnika današnjice. Moderni umetnici i umetnice kao što su Olafur Arnalds, Debi Vajsman, Majkl Najman i Maks Rihter se nalaze na istom albumu na kom su i legendarni Klod Debisi i Antonio Vivaldi, i kohezija je magična.

Izdanje Music for Mindfulness u Srbiji je dostupno preko servisa Dizer i Gugl plej.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара