Divna, Trkulja, „Lajbah“, Kaliopi za doček u Novom Sadu

Sve je spremno za doček Srpske nove godine u Novom Sadu, simbolično nazvan „Doček 7526.“. Ulaznice za nastupe Divne Ljubojević, „Lajbaha“, sastava „Imar“, čiji će specijalni gost biti Slobodan Trkulja, Kaliopi, Nikole Vranjkovića, Dušana Svilara sa tamburašima i modernog cirkusa „Kabarebre“ sa Aleksandrom Dujinom, već su rasprodate.

Vrlo ograničen broj ulaznica preostao je za koncert Zorana Predina i Matije Dedića u Novosadskoj sinagogi, Paula Riča iz Francuske, Laga, Klausa i Teče u „Fabrici“, Neconea, „Frajdej svega“, Jančeza, Rašida i Jeah Lefta u „Kvartetu“, a Netiksa, Kodeksa i Senzora u „Firči tink tank studiju“, kao i Marčela i „Napetog kvinteta/Mutant urban dens ansambla“ u „Gerila baru“ i disko večeri u „Ledenoj šumi“.

Veliki broj programa biće besplatan za posetioce, kao što su Filharmonija mladih u Sinagogi, opera za decu „Pepeljuga“ Udruženja „Visoko C“ u Eđšegu, ali i nastupi različitih kulturno-umetničkih društava iz „Zone 021“ u holu Železničke stanice.

Ulaz je slobodan i za nastup Sare Renar i Ane Ćurčin u Kulturnom centru Novog Sada, koncert Josipe Lisac u klubu „B612“, a u gimnaziju „Laza Kostić“ dolazi Loran Prokopić sa prijateljima, u Muzej Vojvodine hor „Sveti Stefan Dečanski“ i „Pisful voriorsi“ u „Startit centar“.

U „Studiju M“ će biti održan i pop/rok koncert novosadskih muzičkih škola, Kulturni centar Futog predstaviće Anatoliija Rečkina i Aleksandera Lukaševiča, a Galerija Matice srpske virtuelni vodič - Doživi umetnost uz eksperimentalne zvuke sastava „Blum“.

broj komentara 4 pošalji komentar
(nedelja, 14. jan 2018, 08:25)
anonymous [neregistrovani]

Srpska nova godina???

Aman zaman! Pravoslavna NG, šta ste sve "posrbilli"?
Bože sačuvaj!

(nedelja, 14. jan 2018, 06:26)
Ерцов [neregistrovani]

Ре: Српска нова година

Са прославе праве Српске нове године из САД.
Немој да јеш' што се неједе.

(subota, 13. jan 2018, 15:37)
anonymous [neregistrovani]

Српска нова година

"Српска нова година" не постоји ово што ви славите је нова година од папе Грегура који је по декрету 1592 померио нову годину од 01,09 на 01.01 размислите срби шта славите!

(subota, 13. jan 2018, 14:58)
MILOS [neregistrovani]

Lepo

Lepo, lep sastav cim je Divna tu. . .