Divna, Trkulja, „Lajbah“, Kaliopi za doček u Novom Sadu

Sve je spremno za doček Srpske nove godine u Novom Sadu, simbolično nazvan „Doček 7526.“. Ulaznice za nastupe Divne Ljubojević, „Lajbaha“, sastava „Imar“, čiji će specijalni gost biti Slobodan Trkulja, Kaliopi, Nikole Vranjkovića, Dušana Svilara sa tamburašima i modernog cirkusa „Kabarebre“ sa Aleksandrom Dujinom, već su rasprodate.

Vrlo ograničen broj ulaznica preostao je za koncert Zorana Predina i Matije Dedića u Novosadskoj sinagogi, Paula Riča iz Francuske, Laga, Klausa i Teče u „Fabrici“, Neconea, „Frajdej svega“, Jančeza, Rašida i Jeah Lefta u „Kvartetu“, a Netiksa, Kodeksa i Senzora u „Firči tink tank studiju“, kao i Marčela i „Napetog kvinteta/Mutant urban dens ansambla“ u „Gerila baru“ i disko večeri u „Ledenoj šumi“.

Veliki broj programa biće besplatan za posetioce, kao što su Filharmonija mladih u Sinagogi, opera za decu „Pepeljuga“ Udruženja „Visoko C“ u Eđšegu, ali i nastupi različitih kulturno-umetničkih društava iz „Zone 021“ u holu Železničke stanice.

Ulaz je slobodan i za nastup Sare Renar i Ane Ćurčin u Kulturnom centru Novog Sada, koncert Josipe Lisac u klubu „B612“, a u gimnaziju „Laza Kostić“ dolazi Loran Prokopić sa prijateljima, u Muzej Vojvodine hor „Sveti Stefan Dečanski“ i „Pisful voriorsi“ u „Startit centar“.

U „Studiju M“ će biti održan i pop/rok koncert novosadskih muzičkih škola, Kulturni centar Futog predstaviće Anatoliija Rečkina i Aleksandera Lukaševiča, a Galerija Matice srpske virtuelni vodič - Doživi umetnost uz eksperimentalne zvuke sastava „Blum“.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво