Keša maestralno otpevala pesmu iz filma „Veličanstveni šoumen“

Blada "This Is Me" koju originalno izvodi brodvejska zvezda Kela Setl, dobila je novo ruho. Verzija koju je Keša napravila za potrebe filma „Veličanstveni šoumen“ prijatno je iznenadila i publiku i kritiku.

Кеша маестрално отпевала песму из филма „Величанствени шоумен“ Кеша маестрално отпевала песму из филма „Величанствени шоумен“

Američka pevačica udružila se sa producentom Stjuartom Kričtonom da bi transformisala pesmu This Is Me u skladu sa tematikom filma Veličanstveni šoumen sa Hjuom Džekmanom u ulozi P.T. Barnuma.

Obožavaoci pevačice, ali i muzički poznavaoci ističu da se stiče utisak da Keša iskreno, gotovo autobiografski, peva o prevazilaženju nedaća i da je moć originalne verzije balade ostala ista.

Teško je zamisliti bolji završetak godine, ocenjuju ljubitelji Kešine muzike. Tokom 2017. godine, 30-godišnja kantautorka vratila se na muzičku scenu najpre singlom Praying u julu, a mesec dana kasnije i studijskim albumom Rainbow.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво