Koncertna promocija "EXIT 2017", živog albuma „Obojenog programa“

„Obojeni program“ će ovog meseca objaviti svoj dugoočekivani živi album. Vinilno izdanje zove se "EXIT 2017" i na njemu će se naći spektakularan nastup koji je kultni novosadski bend priredio na glavnoj „Egzitovoj“ bini na Petrovaradinskoj tvrđavi u julu ove godine.

Koncertna promocija albuma „Obojenog programa“ biće održana u sali Amerikana Doma omladine Beograd u subotu, 23. decembra.

U poslednjih nekoliko godina beogradska publika je „Obojeni program“ bila u prilici da vidi u intimnim klupskim okruženjima, a budući da je povod za prednovogodišnji nastup vrlo značajan i da se radi o promociji živog izdanja "EXIT 2017", Kebra je sa ekipom odlučio da se preseli u veću salu, a sa druge strane i dovoljno intimnu, u salu Amerikana Doma omladine Beograda.

Njihovi gosti 23. decembra biće mladi beogradski sastav „Vizelj“.

U Hrvatskoj kažu da ih tri reči najbolje opisuju „nabrijano, besno, električno“ i da „pokazuju kako se praši dobar rokenrol“. Nikola Vranjković za njih je rekao da imaju nešto što su imali i „Šarlo akrobata“ i rana „Azra“.

Jasno je da će 23. decembra Dom omladine Beograda biti u znaku beskompromisnog rokenrola.

Ulaznice su dostupne po promotivnoj ceni od 800 dinara (do 22. decembra) i 1.000 dinara (na dan koncerta).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи