"9GAG" kaže da je sila uz „Viva voks“

Samo dva dana nakon što je „Viva voks“ objavio spot za muziku iz planetarno popularne franšize „Zvezdani ratovi“, obradu je na svojoj stranici na „Fejsbuku“ objavio jedan od najpopularnijih svetskih sajtova - "9GAG", i za manje od jednog dana, a kapela verziju srpskog hora videlo je više od milion ljudi.

"9GAG" каже да је сила уз „Вива вокс“ "9GAG" каже да је сила уз „Вива вокс“

„Neka glasovi budu sa vama!“, poručio je voksovcima 9GAG pred svojih 40 miliona pratilaca, i dodao: „Bravo, 'Viva voks'“.

Reakcije publike sa ovog popularnog sajta za razmenu tekstova, fotografija i video-materijala su sjajne - više od 25.000 lajkova, skoro 5.000 komentara i deljenja, uz više od milion pregleda za nepuna 24 sata.

„Viva voks“ je iz a kapela galaksije doneo muzički spektakl, što su obožavaoci ovog serijala ubrzo i prepoznali.

Popularni srpski hor predstavio je džedaje, Darta Vejdera, princezu Leju i Ar-Tu-Di-Tua u borbi glasova koja gledaoce ostavlja bez daha. U obradi se može čuti osam najpoznatijih numera iz serijala Zvezdani ratovi poput čuvenih Imperijalnog marša i Duel of the Fates.

Za publiku u Srbiji, „Viva voks“ je prvi put uživo izveo ovaj medli na premijeri filma, pre nekoliko dana.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи