Za 97 minuta prodato 17.000 ulaznica za „Egzit“

Prve ulaznice za 18. izdanje festivala „Egzit“ stigle su danas tačno u podne na blagajne širom Srbije, ali i u više od 20 zemalja u kojima se prodaju direktno. Bile su dostupne i u najudaljenijim delovima sveta putem onlajn prodaje, a za tačno 97 minuta od početka prodaje razgrabljeno je čak 17.000 ulaznica, što je trećina dnevnog kapaciteta Petrovaradinske tvrđave.

За 97 минута продато 17.000 улазница за „Егзит“ За 97 минута продато 17.000 улазница за „Егзит“

Toliko je bilo maksimalno predviđeno ovim kontingentom po prvoj ceni, koja je bila čak 70 odsto niža u odnosu na finalnu.

Veoma ograničen broj ulaznica po novoj promotivnoj ceni od 6.490 dinara prodaje se putem sajta Exitfest.org, te putem prodajne mreže „Gigs tiks“.

Festival „Egzit“ biće održan od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

Direkcija festivalskih Oskara (European Festival Awards) objavila je prošle nedelje da je „Egzit“ glasovima publike i devetu godinu uzastopno izabran među 10 najboljih festivala Evrope i to u glavnoj kategoriji za Najbolji veliki festival.

U društvu sa najboljim festivalima „Egzit“ se nalazi i u još dve kategorije, "Take a Stand!" za društveni aktivizam, ali i za najboljeg organizatora na nivou cele Evrope.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво