Džejson Derulo poleće sigurno uz "Tip Toe"

Ako je do sada bilo onih koji nisu bili sigurni da će „777“, album Džejsona Derula poleteti poput „boinga“, pesma "Tip Toe" rasterala je sve sumnje. Jedino što američkom kantautoru ostaje je da kompletira album i „preda ga publici na korišćenje“.

Treći singl kojim Derulo najavljuje peti studijski album obožavaoci širom sveta odlično su prihvatili. Pesmu brzog ritma i zarazne melodije Tip Toe prati i spot koji obiluje dinamičnim koreografskim rešenjima. 

I pre nego što je numera dobila spot, korisnici Spotifaja pokazali su da im se Tip Toe dopala.  Osim lepih devojaka koje Džejsonu pomažu da na najizazovniji način predstavi pesmu, američkom pevaču asistira i kolega Frenč Montana.

Iako nije poznato kada će album 777 stići do publike, pouzdano se zna da će Tip Toe biti na listi pesama koje će Derulo izvoditi na turneji 777 World Tour, koja počinje 26. februara 2018. godine nastupom u Barseloni. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи