Latino-azijska bomba Pitbula i grupe „Fift harmoni“

Pevljiva pesma "Por Favor" koja je rezultat saradnje Pitbula i grupe „Fift harmoni“ predstavljena je svetu na nedavnoj dodeli Latinoameričkih muzičkih nagrada, a sada je singl dobio i spot.

Zahvaljujući hitovima Mi GenteAmor, Amor, Amor i nezaobilazne Fonsijeve pesme Despacito, latino zvuk osvaja svetske radio-stanice.

Istom trasom krenuo je i gospodin Vorldvajd uz pomoć devojaka iz grupe „Fift harmoni“ i kao svoj adut otkrio pevljivu numeru koja u video-spotu, osim latino elemenata, ima i pečat Azije.

U klipu vidimo Pitbula koji je na sastanku sa fatalnom ženom koja pravi mačeve. Iz japanske bašte prelaze u trpezariju gde uživaju u orijentalnim specijalitetima...

Nažalost, reper se u spotu uopšte ne sretne sa članicama grupe „Fift harmoni“ već one svoj deo pesme predstavljaju u odvojenoj sobi.

Ova interesantna saradnja stiže pred kraj godine u kojoj je Pitbul objavio 10. studijski album Climate Change, ali i (za neki dan stiže u prodavnice) album najvećih hitova uz dodatak - novi singl Jungle.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво