Grupa „Repetitor“ snimila spot u Okružnom zatvoru

Pred trodnevnu beogradsku turneju, u okviru koje će održati tri koncerta, u tri dana zaredom, na tri različite lokacije grupa „Repetitor“ snimila je spot u zatvoru.

Singl Ako te ikada sa aktuelnog albuma Gde ćeš ekranizovan je u Okružnom zatvoru, gde je grupa Repetitor održala koncert za osuđenike zatvorenog odeljenja ove kaznena ustanova.

„Imali smo mnogo nastupa, ali ovaj je bio možda i najemotivniji do sada. Želeli smo zatvorenicima da priđemo kao ljudima - da im se odsvira koncert, prekrati vreme, i o tome napravi dokumentarni film. Na ideju je došao Igor Čoko, pa je spot nešto što se prirodno iznedrilo iz svega toga. Spot je ujedno i najava za dokumentarac, koji će svoju premijeru doživeti na proleće sledeće godine“, poručuju iz grupe „Repetitor“.

Koncert „Repetitora“ u klubu „Kvaka 22“ rasprodat i da su još uvek dostupne ulaznice za nastupe u „Elektropioniru“ i klubu „Fest“.

Cena za sve koncerte je ista: 600 dinara u pretprodaji, odnosno 800 na dan koncerta.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво