"Despacito“ u Areni – energija, vatra i ples

Luis Fonsi, izvođač svetskog hita "Despacito", održao je večeras koncert u Beogradskoj areni, u okviru svoje turneje "Love+Dance".

„Dobro veče, Beograde! Prvi put sam u Srbiji, zadovoljstvo mi je što sam ovde i nadam se da ćemo uživati“, pozdravio je Fonsi beogradsku publiku.

Vrisak zadovoljstva dece, tinejdžera i tinejdžerki propratio je njegov izlazak na binu, a to raspoloženje nije se menjalo do kraja večeri.

Naizmenični redosled ljubavnih i dinamičnih pesama potvrdio je naziv njegove turneje.

Specijalitet večeri Despacito, koji su svi sa nestrpljenjem čekali, pevali su u glas, tinejdžeri, tinejdžerke, mališani, ali i roditelji, hit je koji je obeležio ne samo ovo leto, već i 2017. godinu.

Igrači i igračice, vatra i dim, kao i drugi scenski efekti, uz Fonsijev dobar glas i energičan latino nastup učinili su da u Beogradu imamo, kako kažu neki gosti koncerta, svetski nastup.

Koncertu je prisustvovao i teniski as Novak Đoković, koji je pola sata razgovarao sa portorikanskim muzičarom i dogovorili su se da bude Novakov gost na jednom od mečeva u SAD naredne sezone.

Publiku u Areni, pre Fonsijevog nastupa, zagrejao je nastup crnogorske rep grupe „Hu si“ (Who See), koji je, sudeći po veselom raspoloženju publike, bio dobra uvertira.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи