„Kraljica“ Džesi Džej

Engleska pevačica Džesi Džej predstavila je još jedan singl – "Queen" – koji će se naći na njenom predstojećem albumu "R.O.S.E.", najavljenom za početak naredne godine.

Tri godine nakon poslednjeg albuma Sweet Talker, Džesi Džej se vratila pesmom Real Deal i počela postepeno da otkriva elemente predstojećeg izdanja.

Album R.O.S.E. je prvo najavila singlom Think About That, kao i pesmom Not My Ex, a sada predstavlja novi singl Queen koji je producirao di-džej Kampera.

„Napisala sam ovu pesmu jer svi treba da se podsetimo da smo lepi i iznutra i spolja. Ovo nije još jedna pesma za mene, ovo je način razmišljanja i svojevrsna mantra koju svi zaslužujemo. Hvala vam na bezuslovnoj ljubavi i podršci. Sve vas volim“, rekla je Džesi Džej o novom singlu.

R.O.S.E. je akronim za Realizations, Obsessions, Sex i Empowerment (Ostvarenja, Opsesije, Seks i Jačanje), tačnije, za sve teme koje će biti obrađene na albumu koji se u Srbiji očekuje početkom 2018. godine.

Najveći uticaj na novi album su imale muzičarke kao što su Džil Skot, Erika Badu, Lorin Hil i Vitni Hjuston. „Muzika koju sam stvorila za ovaj album je muzika koju slušam. To je najveća promena koju sam želela da napravim – da mogu da pustim svoj album kod kuće i da želim da ga slušam. I želim“, ističe Džesi.

Singl Queen je u Srbiji dostupan preko servisa Dizer i Gugle plej.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи