Duet Fonsija i Demi Lovato pred njegov koncert u Beogradu

Posle planetarnog hita „Despasito“ Luis Fonsi izbacio je novi dugoočekivani singl i spot za "Echame la culpa", duet sa multi-platinastom, svetskom superzvezdom Demi Lovato, koja peva na španskom.

Fonsi, koji je pesmu sa Demi snimao u Njujorku, kaže da je snimanje spota bilo zabavno.

„Snimanje sa Demi je bilo divno iskustvo i ono što me najviše oduševilo je bila njena želja da peva na španskom, i to kakav je perfekcionista po pitanju izgovora reči pesme. Muzički gledano, ona je savršena, njen glas mi je učinio produkciju pesme najlakšom koju sam uradio u karijeri“, rekao je Fonsi.

Demi je, sa druge strane, istakla da je Fonsi zahvalan i „sladak“, ali i vrlo strpljiv s njenim španskim, što je „zaista osvežavajuće“.

„Bila sam zabrinuta kako će sve ispasti, ali Luis je bio dobar i zahvalna sam mu što mi je na snimanju pružio podršku“, rekla je Demi.

Fonsi će novu pesmu promovisati na Love + Dance svetskoj turneji, u okviru koje će 24. novembra nastupiti u Štark areni.

Ulaznice za ovaj plesno-muzički spektakl su u prodaji na svim prodajnim mestima „Eventima“, na blagajnama Arene i „Bilet centra“ Beograda.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво