Eminem: Znao sam da će saradnja sa Bijonse biti savršena

Američki reper Eminem, koji je već osvajao vrhove top lista kolaboracijama sa Rijanom i Dido, kaže da je dugo vremena želeo da sarađuje sa Bijonse, ali je čekao da joj predstavi „savršenu ideju“, jer je znao da će ona odbiti bilo šta što ne bi bilo siguran hit.

Eminem i Bijonse su se nedavno udružili izvodeći pesmu Walk On Water, koja je brzo izbila na čelo top lista širom sveta.

„Bila mi je na listi želja već dugo vremena, ali nikada nisam imao pesmu za koju sam osećao da bi njoj odgovarala“, rekao je Eminem u intervjuu za radijsku emisiju Sirijus Eks-Em šejd 45.

Walk On Water je prva pesma sa njegovog, navodno, novog albuma za koji se spekuliše da se zove Revival.

Eminem je bio pun hvale za svoju koleginicu.

„Sve što radi je savršeno, ali je utoliko pritisak veći na nju da nikada ne pogreši. Rekao sam joj: 'Nikada te nisam video da si napravila grešku'. Svaka pesma koju objavi, svaki album. Sve je proračunato i precizno. I sve je uvek je tako savršeno“, opisao je reper Bijonse.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара