Novim singlom „Đe Će Ko“, Frenki, Kontra i Indigo najavljuju album „Egzil“

„Đe Će Ko“, pesma k'o stvorena za odjekivanje iz kola i sa žurki, predstavlja energičnu pripremu pred muzičko uzletanje – album „Egzil“, tvrde Frenki, Kontra i Indigo.

Produkcija iza koje stoji Indigo je izuzetno inventivna, a Frenki i Kontra zvuče agresivno i samouvereno, navodi se saopštenju.

Mario Ilić je režirao spot, takođe snimljen u Japanu, i on funkcioniše kao idealna pozadina za energiju kojom Frenki, Kontra, Indigo odišu.

Malo više od godinu dana nakon izlaska albuma Putanja, Frenki, Kontra i Indigo se vraćaju i donose 13 novih pesama protkanih samouverenošću i veštinom.

Proces kreiranja matrica i tekstova za album Egzil je trajao godinu dana. Album je od juče dostupan u digitalnoj pretprodaji na servisu Gugl plej.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво