„Pepersi“ pripremaju novi album

Američki rok bend „Red Hot Čili Pepers“ najavljuje novi album nakon duže pauze. Prema rečima bubnjara grupe, prve verzije pesama su gotove, ali se još ne zna u „šta će se transformisati“.

Bubnjar benda „Red Hot Čili Pepers" Čed Smit potvrdio je za „Kleš" magazin da će svoje fanove obradovati novim albumom tokom 2010. godine.

Članovi popularnog benda prvi put su ušli u studio od 2006. godine, kada su za album "Stadium Arcadium" dobili nagradu Gremi.

„Neko vreme ćemo pisati, za to nam obično treba dosta vremena", rekao je u intervjuu bubnjar grupe Čed Smit i dodao da će album biti objavljen „u nekom trenutku sledeće godine, možda u ovo vreme".

Komentarišući mogući uticaj Toma Jorka na zvuk u novim pesmama, Smit je rekao da se to nikada ne zna.

„Za sada smo napisali pesme za klavir, ali ko zna u šta će se one transformisati kasnije", istakao je Smit.  

Tom Jork, pevač grupe "Rejdiohed" i autora pesama alternativnog roka, nedavno je sarađivao sa basistom „Pepersa" Flijem. 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара