Irina i Jana ispraćene u Tbilisi na „Dečju pesmu Evrovizije“

U Galeriji Radio-televizije Srbije organizovan je ispraćaj predstavnica Srbije na predstojeće, 15. takmičenje „Dečja pesma Evrovizije 2017“. Irina Brodić i Jana Paunović sa pesmom „Ceo svet je naš“ takmičiće se u glavnom gradu Gruzije, Tbilisiju gde će učestvovati 16 zemalja. Pripreme se privode kraju, a do polaska u Gruziju, ostalo je još nekoliko dana.

Irinu i Janu prati delegacija koju čine Silvana Grujić, odgovorni urednik Muzičke redakcije i šef delegacije, autori pesme Ognjen Cvekić i Lejla Hot, koreograf Toma Đorđević i Petar Stanojlović, reditelj nastupa.

Prisutnima su se nakon kraćeg predstavljanja devojčica obratili i autori pesme Ognjen Cvekić i Lejla Hot. „Mislim da su se Jana i Irina u konkurenciji koja jeste bila jaka izdvojile najviše po tome što su donele neku energiju. Dugo smo radili na pesmi i srećni smo što smo odlučili da to budu njih dve“, rekao je Ognjen.

„Fokusirani smo potpuno na to da se devojčice najbolje spreme da predstave zemlju. Naporno radimo već mesec i po dana i volela bih da one tog 26. novembra budu pune entuzijazma i koncentrisane na sve ono što treba da pokažu“, zaključila je Lejla.

Silvana Grujić je objasnila novi sistem glasanja. Naime, ove godine novina je da gledaoci iz Srbije mogu da glasaju putem interneta na sajtu junioreurovision.tv od 24-26. novembra, kao i tokom direktnog prenosa petnaest minuta nakon nastupa svih takmičara.

Praktično se vraća glas publike, ali će svi zainteresovani to moći da rade isključivo preko namenske aplikacije na sajtu organizatora ovog takmičenja.

„Gledajući u decu, gledamo u budućnost. Nemoguće je režirati decu, ona režiraju vas. Oni se sami režiraju. Iskreno, ja sam više publika nego što sam reditelj. Ja sam samo podrška, kolega i dete. Svi mi koji se bavimo umetnošću, u stvari legitimno ostvarujemo svoje snove kao što one pevaju. Snovi nisu samo za decu, to je i za odrasle samo što oni o tome nisu još obavešteni", poručio je Petar Stanojlović, reditelj nastupa.

Naša delegacija će krenuti put Gruzije ove subote gde će dati sve od sebe da se plasiraju što bolje na jednom od najvećih dečjih muzičkih događaja ne samo u Evropi već i u celom svetu.

Direktan prenos „Dečje pesme Evrovizije“ gledaoci će moći da prate u nedelju, 26. novembra od 16 časova na Drugom programu RTS-a.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво