„Mejdeni“ na evropskoj turneji, dolaze u Zagreb

Nakon izuzetno uspešne prošlogodišnje svetske turneje, sastav „Ajron mejden“ u okviru promocije svog 16. studijskog albuma "The Book of Souls", kreće sledeće godine ponovo na turneju.

Turneju pod nazivom "Legacy of the Beast" započeće u Talinu, u Estoniji 26. maja, a završiti u Areni „O2“ u Londonu 10. avgusta, a posetiće i naš komšiluk 24. jula kada će nastupati u Zagrebu, najavio je „Taramaunt“.

Kompletan raspored evropske turneje može se pogledati na sajtu grupe, a očekuje se da turneju nastave i u 2019. godini.

Koncept turneje "Legacy of the Beast" inspirisan je istoimenom mobilnom igrom i stripom „Mejdena“, a pozornica i scenografija će obuhvatati niz različitih, ali međusobno povezanih „svetova“, koji će, u cilju postizanja raznolikosti, pratiti set listu velikog broja hitova iz osamdesetih godina i pregršt iznenađenja s kasnijih albuma.

Menadžer benda „Ajron mejden“, Rod Smelvud, detaljnije objašnjava: „Kao što naši obožavaoci znaju, pratimo određeni ciklus turneja otkad su se Brus i Adrijan ponovo pridružili 'Mejdenima', kombinujući turneje na kojima sviramo muziku s novih albuma i stare hitove. Mi uživamo u radu na ovaj način iz mnogo razloga, između ostalog i zato što bend ima priliku da svira kako nove tako i starije hitove, za koje znamo da publika uvek želi da ih čuje.“

„Temu ove turneje odlučili smo da baziramo na nasleđu imena 'Legacy of the Beast', koje savršeno služi svrsi, dajući nam prostor da budemo kreativni i dobro se zabavimo, posebno s Edijem. Trenutno ne želim previše da otkrijem, ali radimo na nekoliko različitih scenografskih setova, a sve u skladu s tradicijom 'Mejdena' pa se nadamo da ćemo priuštiti našim obožavaocima fantastičan doživljaj“, istakao je Smelvud.

Prodaja ulaznica za većinu koncerata počinje u petak 24. novembra. Kao uvek, postojaće i ekskluzivna pretprodaja za članove kluba obožavalaca, koja počinje 20. novembra.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво