Josipa Lisac 14. februara u Centru „Sava“

Regionalna muzička diva Josipa Lisac simbolično će završiti slavljeničku turneju povodom 50 godina karijere koncertom 14. februara 2018. godine u beogradskom Centru „Sava“.

Upravo u Centru „Sava“ Josipa je turneju započela i to na prošli Dan zaljubljenih, a karte su bile rasprodate desetak dana pre koncerta.

„Sa velikim zadovoljstvom se vraćam u Beograd, jer znam da mnogi nisu stigli nabaviti ulaznice i prisustvovati prvom koncertu, a sada se pruža nova prilika da se vidimo i čujemo u Centru 'Sava'. Radujem se susretu sa nekim novim, ali i starim prijateljima, da podelimo ljubav još jednom“, kaže pevačica.

Proslavljajući 50 godina izuzetne karijere, Josipa je nastupila, između ostalog, u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu i na „Arsenal festu“ u Kragujevcu, nedavno je uspešno nastupila u Torontu, Čikagu i Njujorku, a u decembru je očekuju već rasprodata dva koncerta u dvorani „Lisinski“ u Zagrebu.

Potom, novim susretom sa beogradskom publikom u Centru „Sava“ 14. februara zatvara se krug i završava jedna nezaboravna turneja.

Ulaznice za beogradski koncert Josipe Lisac za Dan zaljubljenih koštaju 1.800, 2.100, 2.400 i 2.800 dinara.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво