O kakvom kiviju peva Hari Stajls?

Nova poslastica za obožavaoce Harija Stajlsa je video-spot za pesmu "Kiwi". Reditelji su priznati kreativni američki tim "Us", Kris Baret i Luk Tejlor. U spotu, snimljenom u Engleskoj, pojavljuje se nova glumačka nada, Bju Gadsdon, devojčica koja je filmski debi imala u najsvežijem nastavku „Zvezdanih ratova“.

Singl Kiwi nalazi se na prvom solo albumu mladog pevača, Harry Styles, koji je izašao u maju ove godine. Na izdanju, koje se u prodaji nalazi i kod nas, nalazi se deset pesama, uključujući i prvi Harijev platinasti hit singl Sign of the Times.

Solo prvenac Harija Stajlsa već je postao deo muzičke istorije, jer je u Americi zabeležen kao najprodavanije debi izdanje kada su u pitanju britanski izvođači, a uz to je osvojio vrhove top-lista albuma u čak 55 zemalja.

U ovoj godini, 23-godišnji Stajls je doživeo i zvanični glumački debi, u epskom ratnom spektaklu reditelja Kristofera Nolana Denkerk, koji je jedan od najgledanijih filmova leta u Americi.

Nekadašnji član grupe "One Direction" trenutno je na rasprodatoj turneji Harry Styles Live on Tour koja će se iz manjih, intimnih sala prebaciti u Arene, na proleće naredne godine.

broj komentara 2 pošalji komentar
(četvrtak, 09. nov 2017, 20:14)
anonymous [neregistrovani]

Jel se njemu devojka zove kivi ne zna di mu kraj.

Ali posto je navedeno u tekstu da je clan direkcije za jedan smer, to govori sve. Znaci pesma je smisljena da nema nikakav smisao i da prosto siri konfuziju kod ljudi. Eh nekada su pametniji ljudi koristili metafore u pesmama na razne teme, a sad je dovoljno laprdati na neki bit i eto ti hita. Sto bi reko rambo samo urbano, urbano.

(četvrtak, 09. nov 2017, 19:36)
Sandra [neregistrovani]

Harry Styles

Album je fantastičan, ali je njegova distribucija kod nas, nažalost, loša. Tražila sam ga na svim mogućim sajtovima za koje znam da prodaju inostrane muzičke diskove, pronašla sam ga samo na jednom, ali se vodi kao rasprodat. Nadam se da ću ga uskoro negde pronaći, jer sam albumom oduševljena. U pesmi KIWI peva o devojci kojom je opčinjen, a koja je verovatno Novozelandjanka i mislim da je tu leži caka kada je u pitanju naslov pesme, jer se voće i ptice ne spominju. Spot je presladak, a pesmu bih mogla da slušam ceo dan. : )