„Frajle“ objavile spot za baladu „Mrvice moja“

Popularni ženski akustični kvartet, novosadske „Frajle“, objavile su peti video-klip sa svog aktuelnog albuma „Ljubav na dar“ objavljenog od strane izdavačke kuće „Lampšajd medija“. U pitanju je spot za pesmu „Mrvice moja“

„Фрајле“ објавиле спот за баладу „Мрвице моја“ „Фрајле“ објавиле спот за баладу „Мрвице моја“

„Na novom albumu Ljubav na dar imamo dve balade. Jednu od njih smo ekranizovale, u pitanju je Mrvice moja. Priča o ljubavi onako životno, ogoljeno. O borbi za tu istu ljubav, bez oklevanja. Spot smo snimale u 'Mokrin hausu', vrlo inspirativnoj vojvođanskoj kući. Ekipa sa kojom smo radili, 'NN medija', se potrudila da naše ideje sprovede u dela, te ćete tekst pesme pratiti kroz radnju spota na jedan originalan način“, izjavile su „Frajle“

Zatim su se osvrnule na svoj predstojeći koncert: „Radujemo se koncertu u Centru 'Sava'  24.11. u 20 časova, gde ćemo premijerno izvesti pesme sa novog albuma, ali i neke obrade koje pripremamo specijalno za beogradsku publiku“.

Ljubitelji i poštovaoci muzike sjajnih Novosađanki, ulaznice za koncert 24. novembra u Centru „Sava“ mogu da kupe po ceni od 1.600, 1.800 i 2.000 dinara na blagajnama Centra „Sava“  kao i putem prodajne mreže „Eventim“.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво