Koncertom u Novom Sadu počinje obeležavanje jubileja 25 godina „Nevernih beba“

„Neverne bebe“ će sledeće godine proslaviti 25 godina postojanja. Uvodni koncert obeležavanja jubileja ujedno je i poslednji koncert velike letnje turneje „Priča o nama“ u okviru koje je tokom leta odsvirano 35 velikih koncerata u regionu i biće održan u Novom Sadu 10. novembra, u velikoj sali Srpskog narodnog pozorišta.

Biće to prvi veliki nastup u Novom Sadu posle više godina i evociranje uspomena na nezaboravne koncerte na kultnim novosadskim mestima („Ben Akiba“, „Trema“...).

„U Novom Sadu imamo sjajno tvrdo jezgro onih pravih obožavalaca koji nas prate godinama i set listu pripremamo u skladu sa njihovim očekivanjima. Biće to putovanje kroz našu muzičku istoriju koju smo gradili zajedno sa svojom publikom, naše pobede i lomove, ožiljke i trenutke za koje vredi živeti, uz vrhunsku audio i video produkciju“, kaže Milan Đurđević, frontmen „Nevernih beba“.

„Specijalne goste Divnu Ljubojević i Daniela Kajmakoskog smo birali po zajedničkom senzibilitetu i osećaju da te večeri na bini možemo da doživimo nešto posebno i drugačije, kako publika, tako i mi sa ove strane. Strast prema muzici i sviranju je ono što nas jednako drži zajedno kao i pre 25 godina. Kada i ako više ne bude tako, neće biti ni nas kao benda“, ističe Đurđević. 

U planu je i album sa najvećim hitovima u novim aranžmanima kao i snimanje dokumentarnog filma u kojem će članovi grupe prvi put govoriti o nekim zanimljivim detaljima iz karijere.

Karte za novosadski koncert se mogu kupiti na blagajni SNP-a kao i preko rukovodstva grupe, putem stranice na Fejsbuku ili mejla neverne.bebe.prastam@gmail.com sa posebnim prednostima (upoznavanje i fotografisanje sa članovima sastava, diskovi sa ličnom posvetom).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи