Željko Joksimović oduševio publiku u Sofiji

Potpuno ispunjena dvorana Nacionalnog centra za kulturu NDK u Sofiji, atmosfera, ambijent nalik onom u Karnegi holu i više od dva sata muzike. Željko Joksimović je oduševio Bugare projektom „Dva sveta“ koji je izveo na oduševljenje prisutnih.

Жељко Јоксимовић одушевио публику у Софији Жељко Јоксимовић одушевио публику у Софији

Koncert je predstavljao kombinaciju pesama u sving i džez aranžmanima i zanimljivih priča koje dočaravaju dubinu i kvalitet Joksimovićevog projekta Dva sveta.

Na listi izvedenih pesama bile su numere koje je već predstavio publici u Srbiji, Hrvatskoj i Makedoniji: Ne kuni me, ne ruži me majko koju je izvodio Luis, Suada „Plavog orkestra“, Sve što znaš o meni Arsena Dedića, Dva smo sveta različita Tome Zdravkovića i druge obrade, ali i svoje hitove Zaboravljaš, Leđa o leđa, Nije ljubav stvar i Milimetar, premijerno izveden u novom „odelu“.

„Hvala svima na gostoprimstvu, divnoj energiji i emocijama koje ste mi poslali večeras. Sofija je grad u koji rado dolazim i gde imam mnogo prijatelja, a ovaj koncert ću pamtiti kao jedan od najlepših koje sam održao“, rekao je Joksimović koji je nekoliko puta morao da izlazi na bis jer publika nije prestajala da aplaudira i skandira pevačevo ime.

Srpski kantautor se sreo sa velikim brojem prijatelja pre i posle koncerta u Sofiji, a između ostalih i sa Atanasom Rajkovim, direktorom „Vajbera“, sa kojim je razgovarao o raznim zajedničkim projektima i aktivnostima koje sprovode.

Koncerti Dva sveta biće održani i 29. novembra u Sarajevu, u dvorani „Skenderija“, odnosno 1. decembra u Beogradu u Centru „Sava“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво