Džesi Ver konačno predstavlja novo studijsko izdanje „Gleshaus“!

Džesi Ver je novo studijsko izdanje najavila singlom „Midnajt“, kojim se ujedno vratila na scenu nakon dve godine.

Ranije smo, sa novog izdanja, imali prilike da čujemo i pesme Selfiš lav, Aloun i poslednje objavljenu Sem - koju je Džesi pisala u saradnji sa Edom Širanom, a govori o majčinstvu i njenom suprugu Semu Burousu. Singlovi Midnajt, Selfiš lav i Aloun imaju i video-spotove, a dostupni su na njenom zvaničnom Jutjub kanala.

Džesi je na novom izdanju sarađivala sa muzičkim imenima kao što su Stint, Kid Harpun, Feliks i Hugo Vajt (The Maccabees), već spomenuti Ed Širan, kao i njen dugogodišnji saradnik i prijatelj Beni Blanko.

Kako je sama otkrila, novi album koji donosi 12 pesama u standardnom izdanju, odnosno 17 u deluks obliku, se bavi temama porodice, ljubavi, burnih odnosa i majčinstva.

Nagrađivana britanska muzičarka je otkrila kako ime albuma Glashaus vuče inspiraciju iz pesme Edvarda Tomasa - I Built Myself a House of Glass. Džesi kaže kako veruje da je ovo njeno najvažnije izdanje: „Mislim da izdanje pokazuje više. Videćemo da li ljudi to žele. Mislim da sam napredovala, i verujem da sam spremna da zauzmem 'ovo je moja karijera' stav.“

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи