Frenki, Kontra i Indigo otkrili datum izlaska albuma „Egzil“

Novi album „Egzil“, koji predstavlja nastavak veoma uspešnog albuma „Putanja“ Frenkija Kontre i Indiga, pred publikom će se naći 15. decembra.

Pre samo tri nedelje, Frenki, Kontra i Indigo su podelili fotografije iz Šibuje na svojim društvenim mrežama, sa jednog od najprometnijih pešačkih prelaza na svetu.

Osim što predstavlja verovatno i najpoznatiji kvart u Tokiju, upravo je na toj lokaciji snimljen nastavak albuma Putanja.

Novo izdanje, koje nosi naziv Egzil, biće predstavljeno 15. decembra.

Naslovnicu albuma, koja je nastala tokom snimanja albuma u Japanu, fotografisao je Mario Ilić, a dizajnirao Miran Lazić.

Ostaje nam nam da vidimo koliki će uticaj na novi album jedne od najboljih hip-hop ekipa u regionu imati Zemlja izlazećeg sunca, dok najnovija dešavanja, avanture, kao i ostale zanimljive informacije možete pronaći na profilima na Instagramu Kontre, Indiga i Frenkija.

Album Putanja je u Srbiji dostupan preko servisa Dizer i Gugl plej.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво