Kris Braun baš, baš detaljno o slomljenom srcu

Da li će biti dovoljno 45 numera da Kris Braun objasni publici koliko je teško biti slomljenog srca proceniće publika. Dok ne stignu ocene u vidu tiraža i novca, američki reper za 31. oktobar najavljuje dupli album na kojem se nalaze sve te pesme, a stigao je i zastrašujući spot za pesmu "High End".

Крис Браун баш, баш детаљно о сломљеном срцу Крис Браун баш, баш детаљно о сломљеном срцу

Do Noći veštica, kada će u prodavnice stići Braunov album pod nazivom Heartbreak on a Full Moon, nije ostalo mnogo. Zbog toga se američki kantautor trudi da pripremi teren kako bi pesme što lakše i što pre stigle do publike.

Tako je prethodnih dana objavio video-spot prepun zombija za numeru High End i otkrio nazive 45 pesama koje će se sigurno naći na izdanju.

Iako je autor svih tih pesama, Kris Braun ipak je imao pomoć ekipe u kojoj su i zvezde poput Roberta Kelija (poznatijeg kao Ar Keli), Fjučera i Ašera.

Sedmi studijski album nekadašnje Rijanine velike ljubavi stiže gotovo dve godine posle uspešnog izdanja Royalty koje je imalo „samo“ 14 pesama.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво