Bez trunke straha Bek 13. album objavio na petak 13.

Višestruki dobitnik Gremija, američki kantautor Bek došao je do broja 13 u svojoj diskografiji i zbog toga ga objavio 13. oktobra. Reč je o izdanju "Colors" koje ipak ima dve numere manje od broja koji ga okružuje.

Album Colors Bek je snimao skoro pune dve godine, dok ga sredinom septembra nije najavio singlovima Dear Life i Up All Night.

Produkciju ovog eksperimentalnog pop albuma potpisuju Greg Kurstin, producent koji sarađuje sa poznatim imenima svetske muzičke scene kao što su Adel, Keli Klarkson i Sija, kao i sam Bek, dok je Kol M. G. N. producirao samo jedan singl Wow.

„Verovatno sam mogao da predstavim ovo izdanje pre godinu ili dve, ali želeo sam da sve dođe na svoje mesto“, iskreno kaže Bek.

Novi album ima 11 pesama, a nasleđuje izuzetno uspešno izdanje iz 2014. godine, Morning Phase, koje je nominovano u čak pet različitih katerogija na 57. dodeli prestižnih Gremi nagrada.

Bek je sa dodele otišao sa tri osvojena priznanja.

Album Colors možete pronaći u svom Plej MPE plejeru. U Srbiji je dostupan preko servisa Dizer i Gugl plej.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи