Lijam Galager ne voli „Kvin“?!

Neobičan intervjuu tokom kojeg je bubnjar „Fu fajtersa“ Tejlor Hokins uspeo da sazna dosta o kolegi Lijamu Galageru otkrio je, između ostalog, da osnivač „Oejzisa“ ne voli grupu „Kvin“.

Лијам Галагер не воли „Квин“?! Лијам Галагер не воли „Квин“?!

Objavljivanje albuma As You Were Lijama Galagera vratilo je u žižu interesovanja. Prvo solo izdanje poznatog britanskog kantautora, posle više odlaganja, u prodavnice je stiglo 6. oktobra, ali ni približno nije iznendilo javnost kao njegova izjava da ne voli grupu „Kvin“.

Bubnjar grupe „Fu fajters“ Tejlor Hokins razgovarao je sa Galagerom, a intervju je objavio magazin Magnet.

Upitan da li voli bend koji je predvodio pokojni Fredi Merkjuri, Lijam je rekao da je Fredi imao odličan glas i da je grupa, očigledno, imala odlične numere.

„Poštujem ih mnogo, ali ne znam, pesme su im bile, što se mene tiče, suviše u stilu 'Kvina'“, objasnio je nekadašnji frontmen bendova „Oejzis“ i „Bidi aj“.

Grupa „Gans 'en rouzis“ je prošla mnogo bolje jer je Galager izdvojio kao jedan od sastava koje voli kada je reč o američkim izvođačima.

„Sviđala mi se i 'Nirvana', neke njihove melodije. Nisam bio obožavalac 'Perl džema'“, dopunio je Galager svoj spisak dobrih grupa iz SAD.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи