„Slonz“ predgrupa „Škrticama“ u Domu omladine

Supergrupa „Škrtice“ održaće 3. novembra koncert u Domu omladine Beograda, gde će pre njih nastupiti andergraund rokeri „Slonz“, koji su se regionalno pročuli nedavnim osvajanjem nagrade za najbolji sastav na uticajnom „Demofestu“ u Banja Luci.

„Cenimo 'Škrtice', obožavaoci smo, i biće nam čast što ćemo otvoriti njihov koncert. Svirka sa 'Škrticama' znači veliku priliku da se pokažemo pred širom publikom u Beogradu, jer za to nemamo često šansu. Svirali smo u BiH, Hrvatskoj i Sloveniji, predstavili na pravi način naš rad, i sad konačno imamo priliku za to u Beogradu“, poručuju članovi grupe „Slonz“.

Šabački sastav „Slonz“ muzički obrađuje teme koje se kreću od najapsurdnijih događaja koji su ostavili trag na njih, do apstraktnih priča sa jakom suštinom, a od dosadašnjih nastupa pored „Demofesta“ (najbolji demo-bend i gitarista), ističu se prošlogodišnji Šabački letnji festival, finale „Bunt rok mastersa 2017“, kao i ovog oktobra „Velika rok eksplozija“ u Zagrebu.

Basista Nenad Tošić, pevač i gitarista Nikola Mijailović i bubnjar Borivoje Tošić trenutno spremaju album prvenac, koji se očekuje sredinom 2018. godine.

Supergrupa „Škrtice“ će svoj istoimeni, regionalno hvaljeni, debi-album koncertno promovisati 3. novembra (21 čas) u dvorani „Amerikana“ Doma omladine Beograda, za koji je ulaznica 1.000 dinara preko mreže „Eventim“.

„Dođite da se ogrejemo na emociji i na energiji u ovom nevremenu koje vlada oko nas i u nama. Malo da budemo zajedno, da budemo solidarni u svome postojanju. 'Škrtice' vas čekaju da vam daju obilje smislenih poruka“, poziva frontmen „Škrtica“ Zoran Kostić Cane.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво