Biće uzbuđenja zbog novog albuma Sema Smita

Drugo studijsko izdanje britanskog kantautora Sema Smita nazvano je "The Thrill Of It All", a u prodavnice stiže 3. novembra. Kakvih će sve uzbuđenja na albumu biti, publika može da nasluti na osnovu

Nešto više od tri godine nakon albuma prvenca In the Lonely Hour koji ga je lansirao u zvezdane visine, Sem Smit spreman je za osvajanje top-lista. I ovog puta lajtmotiv je slomljeno srce, ali će, ako je suditi prema nazivu albuma,  uzbuđenja biti više.

The Thrill Of It All u prodavnice stiže prvih dana sledećeg meseca, preciznije 3. novembra, ali će obožavaoci do tada moći da steknu dosta dobru sliku o tome šta ih očekuje na albumu.

Pre dve nedelje, 25-godišnji Britanac je objavio spot za pesmu Too Good At Goodbyes, a noćas je s druge strane Atlantika, u emisiji Subotom uveče uživo, otkrio šta donosi numera Pray.

One Last Song, Burning, No Peace, Nothing Left For You i Scars samo su neke od numera koje će se naći na novom albumu ovog pevača.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи