U prodaji ulaznice za tri-de spektakl „Kraftverka“

Ulaznice za koncert pionira elektronske muzike, grupu „Kraftverk“, koji će biti održan 24. februara u Kombank areni, u prodaji su.

Ulaznice po ceni od 3.290 dinara, mogu se kupiti na svim prodajnim mestima „Eventima", na blagajnama Kombank arene i Bilet centra Beograda i putem sajta www.kombankarena.com.

Spajajući muziku i performans, „Kraftverk“ tri-de koncerti predstavljaju „Gesamtkunstwerk – potpuno umetničko delo“, ističu organizatori.

Multimedijski projekat „Kraftverk“ pokrenuli su 1970. godine Ralf Hiter i Florijan Šnajder.

Do sredine sedamdesetih godina prošlog veka grupa „Kraftverk“ stekla je međunarodnu slavu svojim muzičkim eksperimentima sa robotikom i drugim tehničkim inovacijama koje kritičari nazivaju „revolucionarni elektronski zvučni krajolik“.

Njihove kompozicije imale su ogroman uticaj na čitav niz muzičkih žanrova: od elektro-muzike do hip-hopa, od tehna do sintpopa.

Svojim živim nastupima članovi „Kraftverka“ Ralf Hiter, Hening Šmic, Fric Hilpert i Falk Grifenhagen ilustruju svoje verovanje u odgovarajući doprinos kako čoveka, tako i mašine.

U Areni publika će prisustvovati jedinstvenom konceptu tri-de koncerta, članovi sastava će biti u specijalnim odelima, njihov nastup će pratiti tri-de projekcije, a sama postavka scene biće u obliku izvrnutog levka, najavili su organizatori.

broj komentara 0 pošalji komentar