Krista Bel, muza Dejvida Linča, nastupa u Beogradu

Zvezda najnovijeg serijala „Tvin piks“ i muza Dejvida Linča, talenovana muzičarka, glumica i model Krista Bel nastupiće 30. novembra u beogradskom Kulturnom centru „Grad“, u okviru muzičkog dela festivala „Paralel“.

Krista Bel stiže u Beograd sa svojim bendom, u okviru aktuelne jesenje turneje na kojoj promoviše novi album We Dissolve.

U Tvin piksu, Belova se pojavljuje kao FBI agentkinja Temi Preston i naravno, kao i sve Linčove dive, izgleda kao prava „fam fatal“.

Krista Bel nije samo fascinantna pojava, već i talentovana muzičarka, pa je kritičar časopisa NME (Nju mjuzikal ekspres) opisao njen poslednji album slikovito: „Kao da Lana Del Rej peva pesme Serža Gejnsbura“.

Njena muzika spada u žanr opisan kao „drimi pop“, a na njenom novom albumu, prisutan je i jak uticaj „bristolske scene“ i sastava poput „Masiv atek“ i „Portished“, a ni ljubitelji džeza i soula, takođe neće ostati zapostavljeni.

Posle dve ploče koje je snimila s Dejvidom Linčom, ovoga puta sarađuje sa Džonom Perišom, koji stoji iza briljantnih albuma Pi-Džej Harvi i sastava „Sparklhors“ i „Džajant send“ i shodno tome, ima znatno eklektičniji zvuk nego ranije.

broj komentara 3 pošalji komentar
(utorak, 10. okt 2017, 18:08)
milan [neregistrovani]

o ukusima ne treba raspravljati...

genijalno!

(subota, 07. okt 2017, 13:24)
deda [neregistrovani]

spas

Drži se ti srpske kulture, mi cvetamo...

(subota, 07. okt 2017, 02:16)
Критичар [neregistrovani]

Мучење

Ово је заиста било мучење саслушати. Сумрак америчке културе. Шта рећи.