"Let's Play Two", novi album i film „Perl džema“

Kako bi proslavili dva rasprodata nastupa na stadionu „Rigli fild“ 20. i 22. avgusta 2016. godine, „Perl džem“ su predstavili dokumentarac "Let's Play Two" i muziku iz filma u vidu istoimenog albuma.

Frontmen grupe „Perl džem“, Edi Veder, rođen je u Čikagu i vezan je za grad, tim „Čikago kabs“ i njihov stadion „Rigli fild“ koji predstavlja svojevrstan spoj muzike i sporta.

Let's Play Two obuhvata muzički katalog originalnih pesama, kao i različitih obrada snimljenih tokom 25 godina duge karijere benda. Album u fizičkom i digitalnom obliku donosi čak 17 pesama u živom izdanju, izvedenih tokom pomenutih nastupa.

Režiju dokumentarnog filma Let's Play Two potpisuje Deni Klinč, dok su se za produkciju pobrinuli "Monkeywrench Productions", "Tourgigs Productions", "Universal Music Publishing Group", "Republic Records", Foks sports, kao i Velika bejzbol liga u saradnji sa kompanijama "Milkt Films" i "Polygram Entertainment".

„Kroz svoje filmove i fotografije volim da istražujem vezu između benda, fanova i različitih lokacija. Kada se dogodi da su glavni akteri tvog filma članovi sastava 'Perl džem', tim 'Čikago kabs', kao i 'Rigli fild', znaš da će biti epski“, kaže Klinč o filmu.

Album Let's Play Two možete pronaći u svom PlayMPE plejeru, a u Srbiji je dostupan preko servisa Dizer i Gugl plej.

broj komentara 0 pošalji komentar