"The Last Resort" ostaje bez Bifa, oproštaj u Domu omladine

Nastup na festivalu „Belgejd rajot“ 21. oktobra za "The Last Resort", kao i za sve njihove obožavaoce, biće poseban – u Beogradu se bend oprašta od dugogodišnjeg člana, gitariste Bifa!

Britanski bend "The Last Resort" pre nekoliko dana objavio je na svom Fejsbuk profilu da se posle dugo godina zajedničkog rada opraštaju od svog dugogodišnjeg gitariste Bifa. Nastup na „Belgrejd rajot festu“, 21. oktobra u Domu omladine, biće im poslednja zajednička svirka i poslednja prilika da ih u ovom sastavu vidimo na bini!

„Bif je zaista bio važan član benda. Roj i ja sviramo sa njim otkad znam za sebe, tako da je logično da sam jako tužan što ide. Na zvuku gitare i sviračkom stilu zavide mu mnogi gitaristi punk i 'Oi!' scene i to je bio vrlo važan deo onoga što je on donosio u bend“, kaže basista Džej Džej Haos.

"The Last Resort" su objavili i da traže gitaristu koji će ga zameniti, ali sviračke sposobnosti nisu jedino što očekuju od njega.

„Bif je i pisao pesme sa mnom. Ima odličan sluh za sve ono što se u pesmi dešava, tako da će mi nedostajati i ta njegova strana... Od onoga ko ga bude zamenio sigurno ću tražiti da učestvuje i u pisanju pesama“, objasnio je Džej Džej.

„Ono što znam je da će publika u Beogradu videti jedan prokleto dobar koncert – mi uvek dajemo 100 odsto! Nismo bili u mogućnosti da dođemo desetak godina, tako da mislim da ne treba da propustite ovaj koncert, jer može da se desi da na sledeći nastup čekate još toliko“, ističe basista britanskog benda.

Treći „Belgrejd rajot fest“ održaće se 21. oktobra od 20 časova u sali „Amerikana“ Doma omladine Beograda, a pored pomenutog benda, na festivalu će nastupiti bendovi „Birtija“, "Drink Or Die", „Žuta minuta“, „Štab“ i „Cepeni ćunci“.

Ulaznice po ceni od 1.490 dinara već su u prodaji na svim prodajnim mestima „Eventima“ kao i onlajn na sajtu. Na dan festivala cena ulaznice iznosiće 1.890 dinara.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво