Rag'n'Boun Men 6. maja u Hali sportova

Muzičar Rori Grejam poznatiji kao Rag'n'Boun Man nastupiće 6. maja u Hali sportova „Ranko Žeravica“ u okviru „Grend rizerv“ turneje.

Dobitnik nagrada Brit i Eho ima zakazane nastupe u martu, aprilu i maju u 20 evropskih zemalja među kojima je i Srbija, a turneja počinje u Francuskoj.

Autor multiplatinastog albuma Hjuman i istoimene pesme koja ima više stotina miliona pregleda na Jutjubu i bila na vrhu evropske liste singlova pet sedmica.

Rag'n'Boun Men počeo je da se bavi muzikom sa 15 godina i njegova ljubav prema bluzu i repu razvila se u nešto potpuno drugačije.

Ohrabren od oca počeo je da nastupa sa "The Rum Committee" po engleskoj u rasprodanim dvoranama što ga je dovelo do statusa zvezde i osvajanje dve Brit nagrade u 2017. godini.

Ima veliki broj obožavalaca, njegovi koncerti su svuda rasprodati, a prepoznatljiv vokal i način pevanja ga potpuno izdvajaju iz mase ostalih izvođača.

Ulaznice po cenama od 2.800, 3.400 i 3.800 dinara biće u prodaji od petka, 6. oktobra, putem mreže „Eventim“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво