Stigao novi album Demi Lovato, "Tell Me You Love Me"

Američka pevačica i glumica Demi Lovato predstavila je novo, šesto studijsko izdanje "Tell Me You Love Me", prethodno najavljeno singlovima "Sorry Not Sorry", "Tell Me You Love Me", "You Don’t Do It For Me Anymore" i "Sexy Dirty Love".

Novo izdanje svetske zvezde je ispunjeno emotivnim tekstovima, kao i efektnom produkcijom koja dodatno naglašava predivni vokal 25-godišnje Demi.

Na novom albumu, Demi je sarađivala sa mnogim imenima sa svetske muzičke scene kao što su Jonas Jeberg, Voren Ouk Felder, Raš Hr., di-džej Mastard, Džon Hil...

U standardnoj verziji, album donosi 12 pesama, dok se u deluks izdanju mogu čuti i tri dodatne.

Pesma koja se posebno izdvaja je Lonely na kojoj gostuje Lil Vejn, a kako je sama Demi otkrila, saradnja sa njim je „pravo ostvarenje sna“.

Novi album došao je posle albuma Confident iz 2015. godine na kojem su se našli singlovi poput Cool For The Summer, Confident i Stone Cold.

Album Tell Me You Love Me je u Srbiji dostupan preko servisa Dizer i Gugl plej.

broj komentara 2 pošalji komentar
(ponedeljak, 02. okt 2017, 18:55)
Volim Demi [neregistrovani]

Demi

Album je SJAJAN, samo napred Demi!!!

(ponedeljak, 02. okt 2017, 16:56)
anonymous [neregistrovani]

Opet je pala u depresiju, e demi, demi, ti nisi htela andjela, tela si crnog djavola, sad kad si odabrala goreg, suze ronis, album snimas, i pijes rujni vinjak.

I patis iz dana u dan, iz godine u godinu a ne znas vise zasto. Mladost tebi u vetar prodje, a momak koga volis i koji ti treba ljubav dati, nikad ne dodje.