„Aerosmit“ prekinuo turneju zbog lošeg Tajlerovog zdravlja

Američki rok sastav „Aerosmit“ objavio je da je prekinuo turneju po Južnoj Americi, jer je frontmen grupe Stiven Tajler morao da se vrati u SAD zbog „neočekivanih zdravstvenih problema“.

U poruci na Tviteru, Tajler nije precizirao o kojim se zdravstvenim problemima radi, ali je poručio svojim obožavaocima da ne brinu i da se ne nalazi u stanju koje je opasno po život, ali da mora hitno da se time pozabavi, odmori i dobije zdravstvenu pomoć.

Poruka je, dodao je Tajler, upućena svima u Južnoj Americi – Brazilu, Čileu, Argentini i Meksiku, preneo je AFP.

„Veoma mi je žao i osećam se kao da sam vas izneverio. Neću moći da nastavim sa poslednja četiri nastupa na ovoj turneji. Vratio sam se u SAD po naređenju lekara prošle noć“, naveo je 69-godišnji pevač.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се