Milenković virtuoznim nastupom otvorio „Artlink“

Koncertom proslavljenog violiniste Stefana Milenkovića na sceni Kolarca, otvoren je „Artlink“, međunarodni festival mladih talenata u oblasti klasične muzike.

Миленковић виртуозним наступом отворио „Артлинк“ Миленковић виртуозним наступом отворио „Артлинк“

Slavnom violinisti na pozornici su društvo pravili mladi „Artlink“ virtuozi koji su zajedno sa njim odsvirali Vivaldijeva Četiri godišnja doba.

„Jako mi je drago što sam sa mladim talentoivanim muzičarima na sceni i što zajedno otvaramo ovaj divan i značajan festival. Pogledajte samo kako su lepi i fini ovi mladi muzičari oko mene“, rekao je Milenković publici i izazvao smeh u prepunoj sali Kolarca.

Milenković je zajedno sa svojim mladim prijateljima na sceni odsvirao i Bahov dupli koncert za dve violine u kojem je solu deonicu delio sa talentovanom Unom Stanić, dobitnicom nagrade „Artlink“.

Festival „Artlink“ traje do 8. oktobra, a među sjajnim mladim muzičarima, koji će podeliti svoju virtuoznost sa beogradskom publikom našli su se i pijanista Pavle Krstić i trenutno najtraženiji čelista na svetu Ištvan Varadi.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се