„Kilersi“ predstavljaju novi album "Wonderful Wonderful"

Novo, peto po redu, studijsko izdanje ”Wonderful Wonderful“ snimano je u studijima u Los Anđelesu i Las Vegasu, a nasleđuje album ”Battle Born“ iz 2012. godine.

Kada su krenuli da snimaju svoj peti album, „Kilersi“ su odlučili da ne žele da stvaraju samo muziku koja će biti pristupačna radiju, već žele muziku koja je u skladu sa njihovim godinama.

Studijski album Wonderful Wonderful pravi je pokazatelj gde se bend trenutno nalazi, a u tome im je pomogao i Mark Nofler, koji gostuje na pesmi Have All the Songs Been Written.

Produkcijom izdanja pozabavio se Džeknajf Li, uz kog je bend uspeo isporučiti nešto drugačiji, progresivniji zvuk, što je moglo da se čuje u najavnom singlu The Man.

„On vidi širu sliku. Radili smo i sa drugim ljudima, koji su možda stručniji u određenom segmentu, ali svojim duhovnim pristupom - Li razume bend i šta treba da postignemo u stvaranju ovog izdanja“, istakao je bubnjar benda Vanuči.

„Kilersi“ drugi deo godine je proveo nastupajući na brojnim svetskim festivalima. Bend je između ostalog nastupio na festivalu „Lolapaluza“ u Čikagu i na „Egzitu“ u Novom Sadu, a uskoro ih očekuje i nastup na „Vudu“ festivalu u Nju Orleansu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво