Ed Širan sa "Shape of You" najslušaniji u istoriji „Spotifaja“

Numera "Shape of You", britanskog pevača Eda Širana postala je najslušanija u istoriji striming servisa „Spotifaj“, sklonivši sa trona "One Dance" Kanađanina Drejka koja je bila na vrhu gotovo godinu dana.

Pesma riđeg gitariste slušana je do sada 1,318 milijardi puta na najpolularnijoj onlajn platformi.

Pesma Shape of You izašla je u januaru na albumu Divajd (Divide) koji je imao veliki uspeh. Numera engleskog pevača i One Dance imaju neke suptilne sličnosti, kao što je korišćenje dens ritma.

Drejkova pesma postala je najslušanija na „Spotifaju“ u oktobru 2016, iako je kanadski reper sarađivao sa konkurentskim servisom „Epl mjuzik“.

Dva meseca kasnije One Dance je postala prva pesma koja je prešla milijardu slušanja, a od tada su taj rekord prešle tri pesme Shape of You, ali takođe Closer od „Čejnsmokersa“ i Lean On od Mejdžor Lejzera i di-džej Snejka.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се